Managed cloud hosting

Schaalbaar & flexibel

X-plose kan je een cloud server aanbieden, volledig op maat. Samen bepalen we aan welke technische specificaties de cloud server moet voldoen. Omdat de server uitsluitend door jou gebruikt wordt, presteert je cloud-oplossing dag en nacht optimaal.

Shared hosting

Snel & eenvoudig

Bij ons profiteer je van razendsnelle shared hosting! Je website kan gehost worden op ons superieur hostingplatform. Shared hosting is trouwens de meest voordelige oplossing voor statische websites of blogs. Geniet van een optimale snelheid en performantie voor Drupal, WordPress, Magento, PHP, Ruby on Rails …

Meer oplossingen

VDS hosting

Dit hostingpakket is geschikt voor grote websites die de flexibiliteit en schaalbaarheid van een eigen server nodig hebben. X-plose kan jouw VDS hosting beheren, zodat je je met een gerust hart kan focussen op je corebusiness.

Domeinnamen

Een domeinnaam is essentieel voor de start van elk project, en zorgt bovendien voor een professionele uitstraling. We zijn jouw rechterhand voor de registratie of verhuis van je domeinnaam!

Dedicated server

Met een dedicated server kan je alle kanten op! Je beschikt over de volledige capaciteit van een server, inclusief een sterke SLA. De server wordt gevirtualiseerd, zodat migraties en upgrades soepel verlopen.

SSL-certificaten

Met GDPR in het achterhoofd, is het belangrijk om het verzenden van persoonsgegevens goed te beveiligen. Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat je bezoekers kunnen genieten van een maximale veiligheid. Bescherm je website met https en wek vertrouwen bij je bezoekers!

Multi-datacenter

Het opzetten van een multi-datacenter biedt de best mogelijke garantie voor de beschikbaarheid van je online projecten en toepassingen, zélfs wanneer er een datacenter compleet onbeschikbaar zou zijn. X-plose zorgt voor een oplossing op maat!

Colocatie

Wij zijn je partner in crime om één of meerdere servers onder te brengen in een datacentrum. X-plose staat garant voor stabiele stroom-, temperatuur- en netwerkvoorzieningen!