Server management

Snel & efficiƫnt

Met ons als partner, kan je op beide oren slapen. X-plose staat garant voor support, garanties en proactief advies zonder verborgen kosten. Met een sterke SLA in de achterzak, heb je werkelijk geen zorgen. Onze service is alomvattend!

Automatisatie

Continuous automation

Het tempo van het bedrijfsleven wordt dagelijks opgevoerd. Elk team, ook het dev team, moet alsmaar aan meer eisen voldoen. X-plose kan je daarbij helpen!

Bouw, implementeer en beheer je apps en infrastructuur sneller en efficiƫnter met de tool Chef. Wij zorgen alvast voor een juiste implementatie en, indien nodig, verdere begeleiding!

Meer oplossingen

Gitlab

Optimaliseer je workflow van build naar deploy! Wij adviseren je graag hoe je GitLab kan integreren in je procedures en manier van werken.

DRS

Registreer en beheer je domeinnamen eenvoudig via het online platform DRS. Met een simpele muisklik krijg je een overzicht van al je domeinnamen. Gemakkelijkheid troef!

Consultancy

X-plose gaat geen enkele uitdaging uit de weg! Wens je specifieke performantietesten? Of ben je op zoek naar de juiste configuratie voor je project? Misschien heb je wel een dienst op maat nodig? Wat het ook mag zijn, we staan je graag met raad en daad bij!